Workshopprogramma zondag

26 september 2010

Van 10:00 tot 18.00

Locatie: Holistisch centrum ANKH in Hengelo

Achterhoekse Molenweg 271-7

7556 GL Hengelo

Meer informatie Junipers Reizen: 06-46144006 Kosten: 70 euro p.p. inclusief, materiaal, lunch, koffie en thee.

Workshop droomwerk en dromenvangers maken

Door Judith Egberts

.

Judith is van jongs af aan al geboeid door haar dromen. Sinds haar tienerjaren verdiept zij zich met veel toewijding in de symboliek en genezende kracht van dromen. Na 15 jaar van zelfstudie en opleidingen is zij uitgegroeid tot een ervaren droomwerker. Ook kwam zij in aanraking met verschillende vormen van sjamanisme, waaronder het dromenvangers maken. Dromen vormen een waardevol kompas op weg naar zelfbewustzijn, transformatie, wijsheid en zelfverwezenlijking. Ze kunnen je helpen je relatie met je innerlijke zelf te versterken en te begrijpen wie je in wezen bent. Door jouw intentie in de dromenvanger te leggen wordt ze in beweging gebracht en laat deze via je dromen tot uiting komen.

Lezing Astrologie

Door Marjan Vendelbosch

Marjan is nu ongeveer 10 jaar bezig met astrologie. Het heeft haar eigenlijk altijd wel aangetrokken en nu ze er al zo’n lange tijd mee bezig is blijft het boeiend. Marjan werkt met de geboortehoroscoop. Deze zegt voornamelijk iets over je verleden, heden en toekomst wat heel anders is dan de horoscopen in tijdschriften die uitgaan van de zon, die bij je geboorte in een bepaald sterrenbeeld staat. Marjan laat zien dat er veel meer komt kijken bij het trekken van je geboortehoroscoop. Ook maakt Marjan spirituele horoscopen en ook hier zal ze een tipje van de sluier van oplichten.

Workshop intuïtief tekenen en schilderen

Door Evalie Cecchini

Junipers Reizen ontstond 3 jaar geleden vanuit een creatief idee om mensen op een alternatieve manier te coachen en te helpen bij de verwerking van emotionele problemen. Evalie begon met het organiseren van wandelingen in de vrije natuur met kleine groepjes om weer contact te krijgen met je innerlijke kern. Samen met een aantal andere mensen liep ze tegen een enorm creatief proces aan, waardoor ze het idee kreeg dat verwerking en bewustwording ook kan ontstaan door creatief bezig te zijn. Door middel van een geleide meditatie kun je bij dit creatieve proces komen en zo op een speelse manier aan de slag gaan met je innerlijke zelf. Ook geeft Evalie basis workshops meditatie en meditatieworkshops gerelateerd aan een thema.

Mag Evalie je meenemen op een zoektocht naar jouw kern?